page-top
— Запознайте се с —

НАШИЯТ ЕКИП

Екип от специалисти с дългогодишен опит в областта.

Инж. Карен Гарабедян
Производствен Директор

За 12 години част от екипа на Плиска Ойл, Карен повече от успешно ръководи разширението и модернизацията на новоизграденото предприятие, внедряването на нови технологии и инсталирането на машини и съоражения. Под негов контрол Плиска Ойл многократно увеличава производствения си капацитет година след година.

„Като човек се стремя към личностно израстване и обогатяване на натрупаните знания и умения.  Динамичната средата, в която работя, ежедневно ме сблъсква с множество нови предизвикателства. Като част от един сплотен и компетентен екип от специалисти ние преодоляваме проблемите и се стремим да срещнем успеха на всяка цена. Това е нещото, което ме зарежда за всяко следващо начинание.“

Велин Величков
Финансов Директор

След завършване на икономическото си образование Велин преминава по професиоанлният път на Управител на държавно предприятие, Началник отдел в общинско предприятие, Финансов контрольор на Община Шумен и Управител на банков клон. Преди четири години той се присъедини към екипа на Плиска Ойл, носейки със себе си голяма доза компетентност, коректност и постоянство.

“Удовлетворението се измерва в добре свършена работа – да си намерил вярното решение в точния момент. Предизвикателството на постоянно променящата се пазарна среда ме стимулира да бъда победител.”

Инж. Георги Дончев
Машинен Инженер

Динамичното ежедневие на Георги включва контрол на състоянието на машините и оборудването в производствената база на Плиска Ойл. Отговорен за правилната им експлоатация, той всекидневно извършва необходимата превантивна дейност с цел повишаване качествените и количествени показатели.

“Обмислям добре решенията си, настойчив съм когато трябва, но не конфликтен. Това ми помага да ръководя опитен екип, с който имаме двустранно доверие и намираме точните решения на проблемите. А машините, те винаги ще бъдат интересни.”

Иван Ламбов
Директор Интернационални Продажби

Иван има повече от 20 годишен опит в продажби, нови пазари и бизнес развитие. Работил е за едни от най-големите компании в света – Intel, Williams, Ouroboros Capital, Pfizer, … Неговият професионален опит в Азия, Европа и Америка позиционира продуктите на „Плиска Ойл“ на международните пазари и гарантира качествено обслужване на клиентите ни от цял свят. 

За въпроси, свързани с внос/износ и международна търговска дейност, моля свържете се с Иван на: +359 878 756 564 

„Ние изграждаме трайни взаимоотношения с нашите клиенти, основани на доверие и качество.“

Ренета Божиновска
Дизайн и Маркетинг

С повече от девет години професионален опит, обхващащ дизайн за печатни и дигитални платформи, арт дирекция и фотография, Ренета се присъедини  към екипа на Плиска Ойл, за да промени визуалното представяне на компанията, нейните продукти и маркетинговата й стратегия.

“Продуктите на Плиска Ойл са изключително чисти и висококачествени. Това са продукти, към които всеки разумен човек в днешно време би трябвало да се стреми. Здравето е всичко! Аз съм повече от вдъхновена и ентусиазирана от възможноста да облека компанията и продуктите й с една достойна за професионализма й визия.”

Светла Петрова
Главен Лаборант

От 2009 година Светла заема една от най-отговорните позиции в компанията – тя контролира целия производствен процес от приемане на основната суровина (слънчоглед), преработването му в цех Пресов и цех Рафинерия, до бутилиране на крайния продукт – висококачествено слънчогледово олио. Ненаситна да повиши професионалната си квалификация, тя редовно посещава годишните курсове на съюза на маслопроизводителите в България.

„В края на работния ден се чувствам удовлетворена когато работата ми е свършена идеално и съм сигурна че няма дори и минимални отклонения в качеството на олиата произвеждани от Плиска Ойл.”

Веселин Бозаджиев
Началник Пакетажен Цех

С нас Веселин е от 2008-ма година и от тогава до сега той се захваща с всички поставени задачи с несломим ентусиазъм и желание за успех. Продуктивен и стимулиран от работата си с колеги и доставчици, Веселин се вдъхновява от разнообразието на производствения процес и заслужено се наслаждава на добре свършената работа в края на работния ден.

“Винаги съм се стремял към съвършенство макар да зам, че все още никой не го е постигнал.”

Йорданка Иванова
Логистика

Йорданка е нашият служител с най-дългогодишен опит в компанията. Тя е с нас от 1987-ма година и благодарение на нейната коректност и стремеж към винаги професионално свършената работа тя се радва на всеобщо уважение сред всички нас.

“В работата си се стремя към отговорност и поемане на нови предизвикателства. Не мога да си тръгна от офиса с отложено за следващия ден решение на проблем. Един успешно приключен работен ден и добре планиран следващ ме зареждат с изключително удовлетворение и ентусиазъм.”

page-top

CONTACT US

Ние сме отворени за комуникация с всички заинтересовани и пазарно ориентирани специалисти. Не се колебайте, потърсете ни.

Следвайте ни