page-top
— Добре Дошли в Плиска Ойл —

НАШАТА ИСТОРИЯ

Слънчогледово олио „Плиска” е с дългогодишна традиция, датираща от далечната 1927г. През 2007г. ние разширихме функцията на нашата производствена база инсталирайки нови машини и съоражения, закупени от утвърдени производители на оборудване в бранша.

В момента предприятието включва пресов цех, непрекъснато действаща рафинерия с повишен производствен капацитет, цех за бутилиране на рафинирано слънчогледово олио, цех за производство на бутилки, лаборатория, цех за пакетиране на варива и захар, парова централа и складови пространства за рафинирано олио, нерафинирано олио, експелер, пелети от слънчогледова люспа и бутилирана продукция. През 2012г. беше изграден цех за производство на пелети от слънчогледова люспа, а през 2013г. фотоволтаична електроцентрала.

Фирмата е регистрирана по Закона за храните и Закона за фуражите и има внедрена сертифицирана система за управление на качеството ISO 9001:2008.

page-bottom
statement-top
Ненадминато качество и установени традиции от 1927 насам.
page-top
— Научи повече за —

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

С повече от 82 години опит в бранша, Плиска Ойл е напълно интегрирана бизнес – от доставка на суровини до разпределение на крайните продукти.

oils

Слънчогледово Олио

Плиска Ойл произвежда чисто и качествено Рафинирано Олио, Студено Пресовано Високо Олеиново Олио и Нерафинирано Олио.

seeds

Слънчогледови Семки

Плиска Ойл гарантира отличното качество и не-генетично модифицираната същност на слънчогледовите семената, които произвежда и използва.

sunflower meal

Слънчогледов Експелер

Слънчогледовият Експелер е вторичен продукт, отличаващ се с много високо съдържание на протеини, оптимално съдържание на влакнини и масло.

sunflower pellets

Пелети

Произвежданите пелети от слънчогледова люспа представляват високоефективен алтернативен енергиен източник за технологични нужди и отопление.

statement-top
Вашето здраве е нашата цел
Доказано от специалисти, слънчогледовото олио подобрява здравето на сърцето и еластичността на кожата, повишава енергията, укрепва имунната система, предотвратява появата на рак, предпазва от астма, намалява холестерола и появили се възпаления в тялото.
ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИТЕ СЛЪНЧОГЛЕДОВИ ОЛИА НА ПЛИСКА ОЙЛ НОСЯТ ВЕЛИКОЛЕПНА ПОЛЗА ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ. САМО ЕДНА СУПЕНА ЛЪЖИЦА  ВИ ДАРЯВА С ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИЯ ДНЕВЕН ПРИЕМ НА ВИТАМИН Е.
СТУДЕНО ПРЕСОВАНОТО ВИСОКО ОЛЕИНОВО ОЛИО SUNFLORO СЪДЪРЖА ПО-ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО ОЛЕИНОВА КИСЕЛИНА И ВИТАМИН Е (ПРИРОДЕН АНТИОКСИДАНТ), НО И ПО-МАЛКО КОЛИЧЕСТВО МАСТНИ КИСЕЛИНИ.
НИЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ И НЕОБРАБОТВАНИ СЛЪНЧОГЛЕДОВИ СЕМЕНА ЗА ДА ПРОИЗВЕДЕМ ЧРЕЗ ЕКСТРУДИРАНЕ И БЕЗ ХИМИЧЕСКА ЕКСТРАКЦИЯ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЧИСТО И ПОЛЕЗНО ЗА ЧОВЕШКОТО ЗДРАВЕ ОЛИО.
page-top
— Ние сме горди с нашето —

СЕРТИФИЦИРАНО КАЧЕСТВО

Плиска Ойл притежава валиден сертификат за дейности, свързани с производството и съхранението на олио (сурово, рафинирано и студено пресовано растително олио), мазнини и маслодайни култури.

certificate_1
page-bottom
Олиата на Плиска Ойл се използват широко както в студената кухня за приготвяне на салати, дресинги, зеленчукови пюрета и сандвичи, така и благодарение на своята изразена термична стабилност в топлата кухня при обработка на хранителни продукти посредством пържене, печене и варене.
statement-top

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ние сме отворени за комуникация с всички заинтересовани и пазарно ориентирани специалисти. Не се колебайте, потърсете ни.

Следвайте ни