Студено Пресовано Високо Олеионово Олио
Студено пресованото високо олеионово олио се използва както в студената кухня за приготвяне на салати, дресинги, пюрета и сандвичи, така и в топлата кухня при пържене, печене и варене, поради своята изразена термична стабилност.
0,250л; 0,500л; 0,750л
Студено Пресовано Високо Олеионово Олио + Босилек
Този продукт може да бъде използван за овкусяване на салати, тестени изделия, подправени меса, колбаси, доматени пасти, царевица, кисели краставички или задушен зелен фасул. Изборът е наистина безкраен!
0,250л; 0,500л; 0,750л
Студено Пресовано Високо Олеионово Олио + Риган
Един превъзходен продукт в съчетание с пресни или задушени зеленчуци. Особено подходящо е за приготвяне на месо, доматени ястия, яйца и несравнимо за топене на прясно изпечен хляб като предястие.
0,250л; 0,500л; 0,750л
Студено Пресовано Високо Олеионово Олио + Розмарин
Чудесен като специален дресинг за салати, паста, ястия c ориз или за топене на прясно изпечен хляб. То е перфектната съставка, за приготвяне на печено пиле или кореноплодни зеленчуци. Предава отличен аромат на прясно изпечени пуканки.
0,250л; 0,500л; 0,750л
Студено Пресовано Високо Олеионово Олио + Чили
Идеален за приготвяне на супи, пица, паста, пилешки крилца и дори салати. Особено подходящо като сос към почти всяко изпечено месо, но и като съставка към колбаси. Съчетава се отлично с десерти на шоколадова основа.
0,250л; 0,500л; 0,750л
Студено Пресовано Високо Олеионово Олио + Трюфел
Препоръчваме този продукт използван върху пица, паста, ризото, яйца или пуканки. Добавете върху рибено филе, филе миньон, патешки гърди или агнешко. Опитайте със зеленчуци като гъби, аспержи, карфиол, картофи или царевица.
0,250л; 0,500л; 0,750л
Студено Пресовано Високо Олеионово Олио + Балсамов Оцет
Продукт, който може да бъде специален дресинг за салати. Той също така е превъзходен в комбинация с пресни или задушени зеленчуци и е несравним като сос към прясно изпечен хляб за предястие.
0,250л; 0,500л; 0,750л
Студено Пресовано Високо Олеионово Олио + Зехтин Екстра Върджин
Един универсален и здравос-ловен избор. Зехтинът е основнто олио в среди-земноморската кухня и се използва като дресинг за салати; с храни, които се консумират студени или за сотиране, печене и пържене.
0,250л; 0,500л; 0,750л
Студено Пресовано Високо Олеионово Олио + Студено Пресовано Орехово Олио
Това е един балансиран на вкус продукт, идеален за салатни сосове, ароматизиране на сирена, риба, меса, паста и десерти.
0,250л; 0,500л; 0,750л
Био Студено Пресован Високо Олеионов Шарлан
Високо Олеионовият шарлан има мастно киселинен състав сходен с този на зехтина. Извлечен от висококачествени високо олеионови слънчогледови ядки чрез студено пресоване и без химична обработка. Шарлан Sunfloro е богат източник на витамин Е, провитамин Д и провитамин А. Продуктът се отличава с високо съдържание на Омега 9 мастни киселини, лецитин и незаменимите Омега 6 мастни киселини.
Био Студено Пресован Високо Олеионов Шарлан
Био Високо Олеионовият Шарлан има мастно киселинен състав сходен с този на зехтина. Извлечен от БИО висококачествени високо олеионови слънчогледови ядки чрез студено пресоване и без химична обработка. Шарлан Sunfloro е богат източник на витамин Е, провитамин Д и провитамин А. Продуктът се отличава с високо съдържание на Омега 9 мастни киселини, лецитин и незаменимите Омега 6 мастни киселини.