Рафинирано Слънчогледово Олио
Извлича се от висококачествени слънчогледови семки и е основен източник на омега-6 незаменими мастни киселини, витамин Е и про-витамин А. Идеално за употреба както в студената кухня така и в топлата – поради своята изразена термична стабилност.
1л; 5л; 10л
Рафинирано Слънчогледово Олио с Розмарин
Специален дресинг за салати, паста, ястия c ориз или за топене на прясно изпечен хляб. То е чудесна съставка, за приготвяне на печено пиле или кореноплодни зеленчуци. Предава отличен аромат на прясно изпечени пуканки!
1л; 5л; 10л
Рафинирано Слънчогледово Олио с Трюфел
Пробвайте го върху пица, паста, ризото, яйца или пуканки. Добавете върху рибено филе, филе миньон, патешки гърди или агнешко. Опитайте със зеленчуци като гъби, аспержи, карфиол, картофи или царевица.
1л; 5л; 10л
Рафинирано Слънчогледово Олио за Пържене
съдържаща генетично модифицирани организми и без алергени), подобрява общото представяне на олиото, включително издържливостта му на продължителна употреба при висока температура и окисляване.
1л; 5л; 10л
Рафинирано Слънчогледово Олио + Топено Краве Масло
Пречистеното краве масло съдържа линолова киселина, както и витамините A, D, Е и K, които са важни за доброто здраве на човешките кости, мозък и имунна система. То също така стимулира секрецията на стомашни киселини и не предизвиква чувство за тежест в стомаха. Прибавяйте го в супи, ястия, сосове, гарнитури и десерти.
1л; 5л; 10л
Рафинирано Слънчогледово Олио + Топено Краве Масло за Бебета и Деца
С по-висок процент на съдържание в тази опаковка, пречистеното краве масло съдържа линолова киселина, както и витамините A, D, Е и K, които са важни за доброто здраве на човешките кости, мозък и имунна система. То също така стимулира секрецията на стомашни киселини и не предизвиква чувство за тежест в стомаха. Прибавяйте го в супи, ястия, сосове, гарнитури и десерти.
1л; 5л; 10л
Рафинирано Слънчогледово Олио + Нерафинирано Ленено
Този микс се използва най-вече в студената кухня за приготвяне на дресинг за салати, зеленчукови пюрета, сандвичи, тестени изделия и десерти.
1л; 5л; 10л
Кликнете на бутона за да видите цялата ни гама Студено Пресовано Високо Олеиново Олио