Рафинирано Слънчогледово Олио
Извлича се от висококачествени слънчогледови семки и е основен източник на омега-6 незаменими мастни киселини, витамин Е и про-витамин А. Идеално за употреба както в студената кухня така и в топлата – поради своята изразена термична стабилност.
1л; 5л; 10л
Рафинирано Слънчогледово Олио с Розмарин
Специален дресинг за салати, паста, ястия c ориз или за топене на прясно изпечен хляб. То е чудесна съставка, за приготвяне на печено пиле или кореноплодни зеленчуци. Предава отличен аромат на прясно изпечени пуканки!
1л; 5л; 10л
Шарлан „Плиска“
Шарлан „Плиска“ се извлича от висококачествени слънчогледови ядки чрез механично пресоване, без химичска обработка. Той е основен източник на Омега-6 незаменими мастни киселини, витамин Е и про-витамин А.
Рафинирано Слънчогледово Олио + Топено Краве Масло
Пречистеното краве масло съдържа линолова киселина, както и витамините A, D, Е и K, които са важни за доброто здраве на човешките кости, мозък и имунна система. То също така стимулира секрецията на стомашни киселини и не предизвиква чувство за тежест в стомаха. Прибавяйте го в супи, ястия, сосове, гарнитури и десерти.
1л; 5л; 10л
Рафинирано Слънчогледово Олио + Нерафинирано Ленено
Този микс се използва най-вече в студената кухня за приготвяне на дресинг за салати, зеленчукови пюрета, сандвичи, тестени изделия и десерти.
1л; 5л; 10л
Кликнете на бутона за да видите цялата ни гама Студено Пресовано Високо Олеиново Олио